logo webu

Postavy » Komisaři » Alex Brandt


Postava (Alex Brandt)

Vinzenz Kiefer

Základní informace

řada18, 19, 20
první dílRevoluce
poslední dílVětrná harfa
natočeno29 dílů
funkcevrchní komisař
parťákSemir Gerkhan
šéfováKim Krüger
služební vůzMercedes Benz, typ: E 500 Coupe

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
20Ukradený život

Herec (Vinzenz Kiefer)

Vinzenz Kiefer se narodil 29. 1. 1979 ve Weilburgu (Hessensko). Měří 175 cm.
Vyrůstal na malé vesnici, kde honil kuřata, stavěl si sruby nebo si hrál s ohněm. Také se rád díval na filmy ze sbírky rodičů. Později se o ní staral a rozšiřoval ji. Jednou, během návštěvy Kolínských filmových studií, se kolem Vinzenza utvořil hlouček dívek žadonící o autogram. Všiml si toho producent studia a pozval ho na pohovor. Poté mu nabídl roli v seriálu. Vinzenz odmítl, protože nechtěl opustit rodinu a kamarády. Nakonec, po ukončení školy, souhlasil a nabídku přijal.

V Kobře 11 jsme ho mohli vidět ve vedlejší roli v dílu Bratrská láska. Jeho sestra Dorkas Kiefer se také objevila v tomto seriálu.

Filmografie

Herec

2018Professor T., Bulletproof, Die letzte Spur
2016Jason Bourne
2014Highway to Dhampus
2013Robin Hood, Die letzte Spur
2012Wilsberg, Glück, Die Draufgänger
2011Schreie der Vergessenen, Die Tänzerin - Lebe Deinen Traum
2010Der Uranberg, Liebe ist nur ein Wort, Die Grenze
2009Küstenwache, Kobra 11, Der Staatsanwalt
2008Ein Fall für B.A.R.Z., Sklaven und Herren, Der Baader Meinhof Komplex, Speed Racer, GSG 9 - Die Elite Einheit, Drei Schlafzimmer, Sara, Höhere Gewalt, Das Wunder von Berlin
2007Schöne Aussicht, Free Rainer, Was am Ende zählt, Küstenwache, Verrückt nach Clara
2005Princes(s), Mit Herz und Handschellen, SOKO Köln, Plötzlich berühmt, Ein Fall für zwei
2004SOKO 5113, Ein starkes Team, Trautes Heim, Beyond the Sea, SOKO Leipzig
2003Abschnitt 40, Wilde Jungs, Das Duo, Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs, Ein Fall für zwei, Im Namen des Herrn
2002Poppitz, Seventeen, In aller Freundschaft
2001Mein Vater und andere Betrüger
2000Die Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die Wache, Rausch
1999Unser Charly, Mallorca - Suche nach dem Paradies
1998Unser Charly
2014 – 2015Kobra 11
1997 – 1998Unter uns

Host

2008DAS!, Zibb
Informace a filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2019, design Quickspider