logo webu

Postavy » Komisaři » Alex Brandt


Postava (Alex Brandt)

Vinzenz Kiefer

Základní informace

řada18, 19, 20
první dílRevoluce
poslední dílVětrná harfa
natočeno29 dílů
funkcevrchní komisař
parťákSemir Gerkhan
šéfováKim Krüger
služební vůzMercedes Benz, typ: E 500 Coupe

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
20Ukradený život

Herec (Vinzenz Kiefer)

Vinzenz Kiefer se narodil 29. 1. 1979 ve Weilburgu (Hessensko). Měří 175 cm.
Vyrůstal na malé vesnici, kde honil kuřata, stavěl si sruby nebo si hrál s ohněm. Také se rád díval na filmy ze sbírky rodičů. Později se o ní staral a rozšiřoval ji. Jednou, během návštěvy Kolínských filmových studií, se kolem Vinzenza utvořil hlouček dívek žadonící o autogram. Všiml si toho producent studia a pozval ho na pohovor. Poté mu nabídl roli v seriálu. Vinzenz odmítl, protože nechtěl opustit rodinu a kamarády. Nakonec, po ukončení školy, souhlasil a nabídku přijal.

V Kobře 11 jsme ho mohli vidět ve vedlejší roli v dílu Bratrská láska. Jeho sestra Dorkas Kiefer se také objevila v tomto seriálu.

Filmografie

Herec

2018Professor T., Bulletproof, Die letzte Spur
2016Jason Bourne
2014Highway to Dhampus
2013Die letzte Spur, Robin Hood
2012Wilsberg, Glück, Die Draufgänger
2011Schreie der Vergessenen, Die Tänzerin - Lebe Deinen Traum
2010Liebe ist nur ein Wort, Die Grenze, Der Uranberg
2009Kobra 11, Der Staatsanwalt, Küstenwache
2008Sklaven und Herren, Der Baader Meinhof Komplex, Speed Racer, GSG 9 - Die Elite Einheit, Drei Schlafzimmer, Sara, Höhere Gewalt, Das Wunder von Berlin, Ein Fall für B.A.R.Z.
2007Küstenwache, Verrückt nach Clara, Was am Ende zählt, Schöne Aussicht, Free Rainer
2005SOKO Köln, Princes(s), Mit Herz und Handschellen, Plötzlich berühmt, Ein Fall für zwei
2004Ein starkes Team, Trautes Heim, Beyond the Sea, SOKO Leipzig, SOKO 5113
2003Ein Fall für zwei, Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs, Im Namen des Herrn, Das Duo, Abschnitt 40, Wilde Jungs
2002Seventeen, In aller Freundschaft, Poppitz
2001Mein Vater und andere Betrüger
2000Die Wache, Rausch, Die Motorrad-Cops: Hart am Limit
1999Mallorca - Suche nach dem Paradies, Unser Charly
1998Unser Charly
2014 – 2015Kobra 11
1997 – 1998Unter uns

Host

2008DAS!, Zibb
Informace a filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider