logo webu

Postavy » Komisaři » Alex Brandt



Postava (Alex Brandt)

Vinzenz Kiefer

Základní informace

řada18, 19, 20
první dílRevoluce
poslední dílVětrná harfa
natočeno29 dílů
funkcevrchní komisař
parťákSemir Gerkhan
šéfováKim Krüger
služební vůzMercedes Benz, typ: E 500 Coupe

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
20Ukradený život

Herec (Vinzenz Kiefer)

Vinzenz Kiefer se narodil 29. 1. 1979 ve Weilburgu (Hessensko). Měří 175 cm.
Vyrůstal na malé vesnici, kde honil kuřata, stavěl si sruby nebo si hrál s ohněm. Také se rád díval na filmy ze sbírky rodičů. Později se o ní staral a rozšiřoval ji. Jednou, během návštěvy Kolínských filmových studií, se kolem Vinzenza utvořil hlouček dívek žadonící o autogram. Všiml si toho producent studia a pozval ho na pohovor. Poté mu nabídl roli v seriálu. Vinzenz odmítl, protože nechtěl opustit rodinu a kamarády. Nakonec, po ukončení školy, souhlasil a nabídku přijal.

V Kobře 11 jsme ho mohli vidět ve vedlejší roli v dílu Bratrská láska. Jeho sestra Dorkas Kiefer se také objevila v tomto seriálu.

Filmografie

2020Medieval
2019Ein Fall für zwei
2018T-34, Bulletproof, Letzte Spur Berlin, Professor T.
2016Jason Bourne
2014Highway to Dhampus
2013Robin Hood, Letzte Spur Berlin
2012Glück, Die Draufgänger, Wilsberg
2011Schreie der Vergessenen, Die Tänzerin - Lebe Deinen Traum
2010Die Grenze, Liebe ist nur ein Wort, Der Uranberg
2009Der Staatsanwalt, Kobra 11, Küstenwache
2008Drei Schlafzimmer, Sara, Speed Racer, Sklaven und Herren, Der Baader Meinhof Komplex, Höhere Gewalt, Das Wunder von Berlin, GSG 9 - Die Elite Einheit, Ein Fall für B.A.R.Z.
2007Schöne Aussicht, Was am Ende zählt, Küstenwache, Verrückt nach Clara, Free Rainer
2005Princes(s), Plötzlich berühmt, Mit Herz und Handschellen, SOKO Köln, Ein Fall für zwei
2004SOKO München, SOKO Leipzig, Trautes Heim, Ein starkes Team, Beyond the Sea
2003Wilde Jungs, Abschnitt 40, Im Namen des Herrn, Místo činu, Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs, Das Duo, Ein Fall für zwei
2002In aller Freundschaft, Poppitz, Seventeen
2001Mein Vater und andere Betrüger
2000Die Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die Wache, Rausch
1999Unser Charly, Mallorca - Suche nach dem Paradies
1998Unser Charly
2014 – 2015Kobra 11
1997 – 1998Unter uns
Informace a filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider