Kobra11.eu » Postavy » Kolegové » Max Tauber
logo webu

Postavy » Kolegové » Max Tauber



Postava (Max Tauber)

Nicolas Wolf

Základní informace

řada25
první dílTen nový
natočeno6 dílů
funkcepolicejní komisař

Herečka (Nicolas Wolf)

Nicolas se narodil v roce 1992 v Mnichově.
V letech 2015 až 2018 studoval na činoherní škole Zerboni v Mnichově.
Jeho koníčkem je box, protože obdivoval Muhammada Aliho.

Filmografie

2020Lena Lorenz, Think Big!
2019Bettys Diagnose, Bella Germania
2017Kleinheim
2016Bittersweet Revenge, Die Pfefferkörner
2020 – ?Kobra 11
2019 – 2020Familie Dr. Kleist
text z https://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider