Kobra11.eu » Postavy » Ostatní » Kai–Uwe Schröder
logo webu

Postavy » Ostatní » Kai–Uwe Schröder



Postava (Kai–Uwe Schröder)

Markus Eberhard

Základní informace

řada06, 07, 08, 09, 10
první dílŠtvanice
poslední dílSlib
natočeno12 dílů
funkceneúspěšný soukromý detektiv
prodavač občerstvení u dálnice

V kterých dílech hrál

řadanázev dílu
06Štvanice
07Soukromé očko
08Seznam smrti, Na věky věků, Kdo s koho, Pes a kočka, Nemilosrdně, Falešné přátelství
09Návrat, Požární poplach, Osobní statečnost
10Slib

Herec (Markus Eberhard)

Markus Eberhard se narodil 8. července 1966. Měří 180 cm. Nyní žije na samotě na jihu Mnichova.
Zpěv studoval na mnichovské Akademii múzických umění (prof. Raimund Grumbach, Markus Goritzki). Vystudoval herecké studio v Mnichově, dále studoval v Londýně a Los Angeles. Studia dokončil na vysoké škole Hochschule für Musik v Mnichově.
Markus mluví německy, anglicky (plynně), italsky (základní znalosti) a ovládá vídeňský a bavorský dialekt. Hraje na housle a klavír a ovládá standardní tanec.

Filmografie

2020Grünwald - Freitagscomedy
2019Grünwald - Freitagscomedy, Aktenzeichen XY... ungelöst!, SOKO München
2018Grünwald - Freitagscomedy
2017Aktenzeichen XY... ungelöst!, Grünwald - Freitagscomedy
2016Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller, Die Truckerin, Grünwald - Freitagscomedy
2015Grünwald - Freitagscomedy
2014Im Schleudergang, Aktenzeichen XY... ungelöst!
2013Die Rosenheim-Cops, Weniger ist mehr
2012München 7, Aktenzeichen XY... ungelöst!, Hubert und Staller, Grünwald - Freitagscomedy
2011Aktenzeichen XY... ungelöst!, Ein Fall für zwei, Mord in bester Familie
2010Mit Herz und Hand, Grünwald - Freitagscomedy, Lüg weiter, Liebling, Rock It!, Vincent will Meer, Aktenzeichen XY... ungelöst!, Eine Sennerin zum Verlieben
2009Thank You Third World - Koch, Die Unbedingten, SOKO München, Der Alte, Aktenzeichen XY... ungelöst!
2008Forsthaus Falkenau, Aktenzeichen XY... ungelöst!, Kanal fatal, Der Alte, Inga Lindström, Sturm der Liebe
2007Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit
2006Ludenmann macht fertig, Plötzlich Opa, Lotta in Love, Lindenstraße, Forsthaus Falkenau
2005Liebe hat Vorfahrt, Der Ruf der Berge, SOKO München, Scharf wie Chili, Mama und der Millionär
2004Daily Benefits, Polizeiruf 110, Der Wunschbaum, Zwei am großen See
2003Tigermännchen sucht Tigerweibchen, In der Mitte eines Lebens
2002SOKO München, Místo činu
2001Romeo, Weihnachtsbier, FinalCut.com
2000Trennungsfieber, Nicht mit uns
1999Forsthaus Falkenau , Maître Da Costa
1998Papa, ich hol' dich raus, Místo činu, Full Feedback
1997Místo činu, Gefangene der Liebe, Café Meineid
1996Der Trip
1995Aktenzeichen XY... ungelöst!
1993Aktenzeichen XY... ungelöst!
2002 – 2008Utta Danella
2002 – 2005 Die Rosenheim-Cops
2002 – 2006Kobra 11
text z http://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider