logo webu

Postavy » Komisaři » Jan Richter



Postava (Jan Richter)

Christian Oliver

Základní informace

řada07, 08
první dílKřest ohněm
poslední dílExtrém
natočeno28 dílů
funkcekomisař
parťáciSemir Gerkhan
šéfováAnna Engelhardt
služební vůzMercedes-Benz, typ CLK 320

Herec (Christian Oliver)

Christian Oliver se narodil 3. března 1972 ve městě Celle v Dolním Sasku. Měří 176 cm.
Vyrůstal ve Frankfurtu nad Mohanem a po maturitě odjel do Los Angeles studovat herectví. Na jevišti poprvé stanul v 16 letech, kde dostal roli ve franfurtském komorním divadle v klasické představení Candide. Je majitelem oděvnického podniku a vede produkční společnost Chabofilms.
Christian Oliver žije střídavě v Němeku a v Los Angeles. Jeho rodiče žijí ve Franfurtu nad Mohanem. Jeho manželka, Jessica Mazur, je redaktorka vip.de. V červnu 2011 se jim narodila dcera Madita Maia. Christian má ještě starší dceru Elise.
Nejraději má adrenalinové sporty jako potápění, skydiving a snowbording. Rád cestuje a poznává nová místa lidi. Navštívil například Afriku, Tahiti nebo Indii. Má pestrou paletu zájmů a koníčků: maluje, fotografuje, vaří a poslouchá hudbu. Také rád hraje fotbal, plachtí, trénuje box a jiná bojová umění.

Filmografie

2020I Am Fear, Hunters
2019Rattlesnakes, Best Christmas Ball Ever, D-Day, Animal Among Us
2018The Outer Wild, The Outpost
2017A Thousand Kisses, SOKO Stuttgart, Call of Duty: WWII (hlas)
2016Cestovatelé v čase
2015Dr. Klein, Sense8, Meister des Todes, Zipper, SOKO Stuttgart
2014Ninja Apocalypse, Hercules Reborn
2013Crossing Lines, House of Good and Evil
2012SOKO Stuttgart, Blow Me
2011Tri musketýri, Der Bergdoktor, Ein Fall für zwei
2009Tribute, Ready or Not, Acholiland
2008Immer Wirbel um Marie, Watercolors, Speed Racer, Valkyrie, Inspector George Gently
2006The Good German, Subject Two
2005Frostbite, The Comeback
2004Law & Order: Justice Is Served (hlas)
2003A Light in the Forest
2001Undressed, Schlaf mit meinem Mann, Kept, Ablaze
2000Medal of Honor: Underground (hlas)
1999V.I.P., Götterdämmerung - Morgen stirbt Berlin, Sliders, Romantic Fighter
1997Drei Schlafzimmer, Rosamunde Pilcher, First Love - Die große Liebe
1995The Baby-Sitters Club
1994Saved by the Bell: The New Class
2003 – 2004Kobra 11
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider