logo webu

Postavy » Komisaři » Jan Richter


Postava (Jan Richter)

Christian Oliver

Základní informace

řada07, 08
první dílKřest ohněm
poslední dílExtrém
natočeno28 dílů
funkcekomisař
parťáciSemir Gerkhan
šéfováAnna Engelhardt
služební vůzMercedes-Benz, typ CLK 320

Herec (Christian Oliver)

Christian Oliver se narodil 3. března 1972 ve městě Celle v Dolním Sasku. Měří 176 cm.
Vyrůstal ve Frankfurtu nad Mohanem a po maturitě odjel do Los Angeles studovat herectví. Na jevišti poprvé stanul v 16 letech, kde dostal roli ve franfurtském komorním divadle v klasické představení Candide. Je majitelem oděvnického podniku a vede produkční společnost Chabofilms.
Christian Oliver žije střídavě v Němeku a v Los Angeles. Jeho rodiče žijí ve Franfurtu nad Mohanem. Jeho manželka, Jessica Mazur, je redaktorka vip.de. V červnu 2011 se jim narodila dcera Madita Maia. Christian má ještě starší dceru Elise.
Nejraději má adrenalinové sporty jako potápění, skydiving a snowbording. Rád cestuje a poznává nová místa lidi. Navštívil například Afriku, Tahiti nebo Indii. Má pestrou paletu zájmů a koníčků: maluje, fotografuje, vaří a poslouchá hudbu. Také rád hraje fotbal, plachtí, trénuje box a jiná bojová umění.

Filmografie

Herec

2015Sense8, Zipper
2014Hercules Reborn, Ninja Apocalypse
2013House of Good and Evil, Crossing Lines
2012Blow Me, SOKO Stuttgart
2011Ein Fall für zwei, Der Bergdoktor, Tri musketýri
2009Tribute, Acholiland, Ready or Not
2008Valkyrie, Immer Wirbel um Marie, Speed Racer, Inspector George Gently, Watercolors
2006The Good German, Subject Two
2005The Comeback, Frostbite
2004Law & Order: Justice Is Served (hlas)
2003A Light in the Forest
2001Schlaf mit meinem Mann, Ablaze, Undressed, Kept
2000Medal of Honor: Underground (hlas)
1999Romantic Fighter, V.I.P., Sliders, Götterdämmerung - Morgen stirbt Berlin
1997Rosamunde Pilcher, First Love - Die große Liebe, Drei Schlafzimmer
1995The Baby-Sitters Club
1994Saved by the Bell: The New Class
2003 – 2004Kobra 11

Producent

2015Zipper
2013House of Good and Evil
2012Blow Me
2009Ready or Not
2006Subject Two

Scénárista

2009Ready or Not

Host

2008Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
2004NDR Talk Show
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider