logo webu

Postavy » Sekretářky » Petra Schubert


Postava (Petra Schubert)

Martina Hill

Základní informace

řada10, 11
první dílZáblesk
poslední dílNa život a smrt
natočeno15 dílů
funkcesekretářka
šéfováAnna Engelhardt

Herečka (Martina Hill)

Martina Hill se narodila 14. července 1974 v Berlíně. Měří 176 cm.
Herecké vzdělání získala v Divadelním studiu v Berlíně, kde v několika představeních hrála. V roce 1998 moderovala v rádiích Radio Eins nebo Radio Hundert.
V současné době žije v Hamburku. Kromě herečky je spisovatelkou a scénáristkou.

Filmografie

Herečka

2011Resturlaub
2010C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz, Undercover Love
2008Die Schnüfflerin - Peggy kann's nicht lassen, Putzfrau Undercover
2007Der Dicke, 29 und noch Jungfrau, SOKO Wismar
2006Kunstfehler, Zwei Engel für Amor, Angie, SOKO Köln
2005Mädchen über Bord
2004Happy Friday, Der Vater meines Sohnes
2003Schwer verknallt
2011 – 2014Knallerfrauen
2010 – 2015Heute show
2007 – 2012Switch reloaded
2006 – 2007Das Beste aus meinem Leben
2006 – 2007Kobra 11

Scénáristka / Skladatelka soundtracku

2012 – 2014Knallerfrauen

Host

2012Kurier Romy 2012
2010Wetten, dass..?, NDR Talk Show, TV total
2009TV total
2008TV total, Markus Lanz
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider