Kobra11.eu » Postavy » Sekretářky » Petra Schubert
logo webu

Postavy » Sekretářky » Petra Schubert



Postava (Petra Schubert)

Martina Hill

Základní informace

řada10, 11
první dílZáblesk
poslední dílNa život a na smrt
natočeno15 dílů
funkcesekretářka
šéfováAnna Engelhardt

Herečka (Martina Hill)

Martina Hill se narodila 14. července 1974 v Berlíně. Měří 176 cm.
Herecké vzdělání získala v Divadelním studiu v Berlíně, kde v několika představeních hrála. V roce 1998 moderovala v rádiích Radio Eins nebo Radio Hundert.
V současné době žije v Hamburku. Kromě herečky je spisovatelkou a scénáristkou.

Filmografie

2020Susi
2016Schubert in Love: Vater werden ist (nicht) schwer
2015Sesamstraße
2011Resturlaub
2010CIS: Chaoten im Sondereinsatz, Undercover Love
2008Die Schnüfflerin - Peggy kann's nicht lassen, Putzfrau Undercover
2007SOKO Wismar, Der Dicke, 29 und noch Jungfrau
2006SOKO Köln, Zwei Engel für Amor, Kunstfehler, Angie
2005Mädchen über Bord
2004Der Vater meines Sohnes, Happy Friday
2003Schwer verknallt
2018 – 2019Die Martina Hill Show
2018 – 2019Carolin Kebekus: Pussy Terror TV
2011 – 2015Knallerfrauen
2010 – 2020Heute show
2007 – 2012Switch reloaded
2006 – 2007Kobra 11
2006 – 2007Das Beste aus meinem Leben
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider