logo webu

Postavy » Sekretářky » Susanne König



Postava (Susanne König)

Daniela Wutte

Základní informace

řada11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
první dílV nejlepším úmyslu
poslední dílMimo službu
natočeno174 dílů
funkcesekretářka
šéfovéAnna Engelhardt
Kim Krüger

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
13Krkavčí matka, Muž v pozadí, Pod tlakem, Kdo jednou lže, Zrada, Černá Madonna
15Pro život přítele
19Na vlastní pěst, Poslední závod, Fotbal, hra tvého života, Den zúčtování
21Po stopách otce, Král zlodějů, Srdečné pozdravy z Moskvy, Otcovské radosti, Riziko, Poplach na nudistické pláži, Bezhlavá láska
22Vyjížďka, Mezi bratry, Volný pád, Hackerka, Školní výlet
23Nejhledanější, Konečná, Vina
24Všechno nejlepší k narozeninám, Zoe

Herečka (Daniela Wutte)

Daniela Wutte se narodila 11. března 1977 v Kolíně nad Rýnem, kde dodnes žije. Měří 168 cm.
Vystudovala školu činohry arturo v Kolíně, studium ukončila v roce 2005.
Daniela je provdána za Volkera Büdtse a mají spolu dvě děti. Mluví anglicky, německy a dvěma dalšími dialekty.

V Kobře 11 se poprvé objevila ve vedlejší roli v 10. sérii v epizodě „Poslední velká rána“ Falcovu přítelkyni Lenu. v následující řadě nahradila na pozici Sekretářky Petru Schubert. Susannu doporučila její kamarádka Andrea Schäfer.

Filmografie

2019Der Lehrer, Heldt, Dunkelstadt
2018SOKO Wismar
2017Rhein-Lahn Krimi: Jammertal
2015Wilsberg
2011Der letzte Bulle
2010SOKO Kitzbühel, Countdown - Die Jagd beginnt, Das Glück kommt unverhofft, Lasko - Die Faust Gottes
200940+ sucht neue Liebe
2008Die Dinge zwischen uns, SOKO Köln
2006Hausmeister Krause - Ordnung muss sein, Stolberg, Pastewka, Schmitz komm raus!, Kobra 11
2005Siegfried
2013 – 2014Rote Rosen
2007 – 2019Kobra 11
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider