Kobra11.eu » Postavy » Komisaři » André Fux
logo webu

Postavy » Komisaři » André Fux



Postava (André Fux)

Mark Keller

Základní informace

řada02, 03, 18
první dílNalezenec
poslední dílZmrtvýchvstání
natočeno37 dílů
funkcevrchní komisař
parťákSemir Gerkhan
šéfováAnna Engelhardt
služební vůzMercedes–Benz, typ: C 180

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
03Stínový bojovník, Soudce

Herec (Mark Keller)

Marko Keller se narodil 5. května 1965 v Überligenu (Baden-Württemberg). Měří 181 cm.
Vždy se chtěl stát hercem, ale v duchu rodinné tradice se vyučil automechanikem jako jeho otec. Po vyučení studoval od roku 1985 do roku 1987 tři semestry na umělecké škole Freiburger Schauspielschule, ale s nástupem na povinnou vojenskou službu ji musel přerušit. I tam zpíval tři roky jako zpěvák v kapele. V roce 1989 byl imitátorem v Rudi carel show a zpíval písničku Deana Martina. Od roku 1991 hrál menší role ve filmech.
Mark má se ženou 2 děti - Aarona a Joshua. Jeho manželka se jmenuje Tülin a pochází z Turecka. Se svoji rodinou žije v rodném Überlingenu u Bodamského jezera.

Filmografie

2018Hürkus
2017Der gute Bulle
2016Die Helene Fischer Show
2015Einstein, Verstehen Sie Spaß?, Zum Sterben zu früh, Macho Man, SOKO Leipzig
2014Cobayas: Human Test
2013Kobra 11, SOKO München, The Key, Einfach Kathi - Resch & Lieblich
2012Der Bergdoktor - Virus, SOKO Köln, Ein Fall für zwei, Küstenwache, Agent Ranjid rettet die Welt
2010Liebling, lass uns scheiden!
2009Kopf oder Zahl
2008Dekker & Adi - Wer bremst verliert!, 1 1/2 Knights - In Search of the Ravishing Princess Herzelin
2006Die Wache, LadyLand
2005Barfuss, Drei Schlafzimmer
2004A Case for Two, Ein Fall für zwei, Rosamunde Pilcher, Klatschmohn
2003Novaks Ultimatum, Hinter Gittern - Der Frauenknast, Das Amt
2001Liebe unter wei, Kleiner Mann sucht gro
2000I Love You, Baby, Liebe pur, Now or Never
1999Ein Vater im Alleingang
1998Zerschmetterte Träume - Eine Liebe in Fesseln, Herzbeben - Die Nacht, die alles veränderte
1996SOKO München, Rosamunde Pilcher
1992Sterne des Südens
2008 – 2020Der Bergdoktor
1997 – 1999Kobra 11
1994 – 1995Einsatz für Lohbeck
1993 – 1995Místo činu
Informace z http://zivotopis.osobnosti.cz/
Filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider