logo webu

Postavy » Komisaři » Paul Renner



Postava (Paul Renner)

Daniel Roesner

Základní informace

řada20, 21, 22, 23, 24
první dílKobro, je to na vás!
poslední dílDědictví
natočeno70 dílů
funkcekomisař
parťákSemir Gerkhan
šéfováKim Krüger

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
22Ztracené děti, Není úniku

Herec (Daniel Roesner)

Daniel Roesner se narodil 20. 1. 1984 ve Wiesbadenu (Hessensko). Měří 172 cm.
V letech 2003 - 2004 navštěvoval New York Film Academy v Los Angeles. Dále Theatre of Arts v Hollywoodu. V období 2004 - 2006 hrál znovu v Los Angeles v divadle Court Theatre a Olescar Theatre.

V Kobře 11 jsme ho mohli vidět ve vedlejší roli v dílech Turbo & Tacho a Turbo & Tacho se vrací, ve kterých ztvárnil postavu Tacha.

Filmografie

2020MariTeam
2015Heldt, SOKO Kitzbühel, Süßer September, Meine allerschlimmste Freundin
2014Místo činu, Ein Fall für zwei, Der Alte, Hin und weg
2013SOKO Donau, Turbo & Tacho
2012Die Rache der Wanderhure, Unter Umst, Wilsberg, Rosamunde Pilcher, SOKO Stuttgart
2011Scharfe Hunde, Küstenwache, Der Bergdoktor, Inga Lindstr, SOKO Wismar, 205 - Zimmer der Angst, Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen, Der letzte Bulle
2010SOKO Donau, Die Wanderhure, Místo činu, Una vita tranquilla
2009Liebe in anderen Umst, Ein Fall für zwei
2008Zwerg Nase, Drei Schlafzimmer, SOKO Kitzbühel, Der Abgrund - Eine Stadt stürzt ein, Stolberg, Der Schwarzwaldhof, Mord in bester Gesellschaft
2007Böse Bilder
2006Mrak, Die trojanische Kuh
2016 – 2019Kobra 11
2013 – 2015Kripo Holstein - Mord und Meer
2010 – 2011Kobra 11
2006 – 2007Verliebt in Berlin
text z http://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider