Kobra11.eu » Postavy » Komisaři » Paul Renner
logo webu

Postavy » Komisaři » Paul Renner



Postava (Paul Renner)

Daniel Roesner

Základní informace

řada20, 21, 22, 23, 24
první dílKobro, je to na vás!
poslední dílDědictví
natočeno70 dílů
funkcekomisař
parťákSemir Gerkhan
šéfováKim Krüger

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
22Ztracené děti, Není úniku

Herec (Daniel Roesner)

Daniel Roesner se narodil 20. 1. 1984 ve Wiesbadenu (Hessensko). Měří 172 cm.
V letech 2003 - 2004 navštěvoval New York Film Academy v Los Angeles. Dále Theatre of Arts v Hollywoodu. V období 2004 - 2006 hrál znovu v Los Angeles v divadle Court Theatre a Olescar Theatre.

V Kobře 11 jsme ho mohli vidět ve vedlejší roli v dílech Turbo & Tacho a Turbo & Tacho se vrací, ve kterých ztvárnil postavu Tacha.

Filmografie

2020MariTeam
2015Heldt, Meine allerschlimmste Freundin, Süßer September, SOKO Kitzbühel
2014Der Alte, Hin und weg, Místo činu, Ein Fall für zwei
2013SOKO Donau, Turbo & Tacho
2012Die Rache der Wanderhure, Rosamunde Pilcher, SOKO Stuttgart, Wilsberg, Unter Umst
2011205 - Zimmer der Angst, Der Bergdoktor, Scharfe Hunde, Küstenwache, Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen, SOKO Wismar, Inga Lindstr, Der letzte Bulle
2010Die Wanderhure, Místo činu, SOKO Donau, Una vita tranquilla
2009Ein Fall für zwei, Liebe in anderen Umst
2008Der Schwarzwaldhof, SOKO Kitzbühel, Der Abgrund - Eine Stadt stürzt ein, Stolberg, Mord in bester Gesellschaft, Zwerg Nase, Drei Schlafzimmer
2007Böse Bilder
2006Die trojanische Kuh, Mrak
2016 – 2019Kobra 11
2013 – 2015Kripo Holstein - Mord und Meer
2010 – 2011Kobra 11
2006 – 2007Verliebt in Berlin
text z http://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider