logo webu

Postavy » Šéfové » Anna Engelhardt



Postava (Anna Engelhardt)

Charlotte Schwab

Základní informace

řada02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 20, 21
první dílSrážka
poslední dílŠéfová
natočeno166 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
vrchní policejní rada
sekretářkyAndrea Schäfer (Gerkhan) - 2. - 10. řada
Petra Schubert - 10. - 11. řada
Susanna König - 11. - 13. řada

V kterých dílech nehrála jako šéfová

řadanázev dílu
02Smrtící sláva
11Rodinná záležitost
12Oko za oko, Žít a nechat žít
13Na konci mládí, Muž v pozadí, Pod tlakem

V kterých dílech poté hostovala

řadanázev dílu
20Kobro, je to na vás!
21Šéfová

Herečka (Charlotte Schwab)

Charlotte Schwab se narodila 17. 12. 1952 v Basileji ve Švýcarsku. Meří 170 cm.
Původně měla být telefonní operátorka na poště, ale pak se rozhodla studovat hudebně dramatické oddělení státní konzervatoře v Bernu. Poté zahájila úspěšnou kariéru na švýcarských i německých jevištích.
Poprvé byla Charlotte provdána za Petra Simonischeka a nyní je od roku 1996 vdána za německého herce a režiséra Svena-Erica Bechtolfa. Charlotte Schwab má dvě děti. Syna Maximiliána Simonischeka, který vystudoval herectví, a Hanse Bechtholfa z druhého manželství.
Charlotte miluje fotbal (fandí klubu FC Freiburg), lyžuje a plave. Je nadaná i na jazyky. Hovoří italsky, francouzsky a ovládá i tzv. švýcarskou němčinu. Z jídla pije bíle suché víno a těstoviny s máslem a sýrem.

Filmografie

2020Die Toten am Meer
2019Der Staatsanwalt, Wiener Blut, Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen, Zwingli
2018Bettys Diagnose, Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2017Mord in bester Gesellschaft
2016Kobra 11, Herzensbrecher, Rosamunde Pilcher
2015SOKO Leipzig, Brandmal, Drunter & Brüder, Über den Tag hinaus
2014Die Chefin, Alleine war gestern, Vaterjagd, Dr. Klein, Die Familiendetektivin, Danni Lowinski
2013Blutgeld, Der Bestatter
2012Der letzte Bulle, Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab, Letzte Runde
2011SOKO Köln, Im besten Alter, Klarer Fall für Bär, SOKO Stuttgart, Vater, unser Wille geschehe
2010Plavba snů, Aghet - Ein Völkermord, Der Alte, Charly's Comeback
2009SOKO München, Flemming, Flug in die Nacht - Das Unglück von Überlingen, Für immer Venedig
2008Ein Ferienhaus in Schottland, Stolberg, Forsthaus Falkenau
2007SOKO Köln, Verrückt nach Clara, Stubbe - Von Fall zu Fall, Die Frau vom Checkpoint Charlie, Die Zürcher Verlobung - Drehbuch zur Liebe
2006Matthäuspassion, Commissario Laurenti, Tod eines Keilers
2005Die Braut von der Tankstelle, Místo činu
2004Místo činu, Polizeiruf 110, Eis im Bauch
2003Tochter meines Herzens, Der Fürst und das Mädchen
2002Das Haus der Schwestern, Der Liebe entgegen, Wolffs Revier
2001Küss mich, Tiger!, Die Biester
2000Mordkommission, Die Cleveren, Und morgen geht die Sonne wieder auf, Doppelter Einsatz, Joy Ride
1999Drei Schlafzimmer, Ärzte, Die Männer vom K3, Die Singlefalle - Liebesspiele bis in den Tod, Stille Nacht - Heilige Nacht, Einfach Klasse!, Die Todesgrippe von Köln
1998Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück, Místo činu
1997Freunde wie wir, Die Konkurrentin, Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit
1996Doppelter Einsatz, Ärzte, Der Streit, Místo činu, Angst hat eine kalte Hand, Bruder Esel
1995Faust
1994Drei Schlafzimmer
1992Thea und Nat
1984Ninguém Duas Vezes
1981Männersache
2018 – 2020Tonio & Julia
2004 – 2005Die Albertis
2003 – 2005Kobra 11: Nasazení týmu 2
2002 – 2012Das Duo
2002 – 2004Berlin, Berlin
1997 – 2008Kobra 11
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider