Kobra11.eu » Postavy » Šéfové » Anna Engelhardt
logo webu

Postavy » Šéfové » Anna Engelhardt



Postava (Anna Engelhardt)

Charlotte Schwab

Základní informace

řada02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 20, 21
první dílSrážka
poslední dílŠéfová
natočeno166 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
vrchní policejní rada
sekretářkyAndrea Schäfer (Gerkhan) - 2. - 10. řada
Petra Schubert - 10. - 11. řada
Susanna König - 11. - 13. řada

V kterých dílech nehrála jako šéfová

řadanázev dílu
02Smrtící sláva
11Rodinná záležitost
12Oko za oko, Žít a nechat žít
13Na konci mládí, Muž v pozadí, Pod tlakem

V kterých dílech poté hostovala

řadanázev dílu
20Kobro, je to na vás!
21Šéfová

Herečka (Charlotte Schwab)

Charlotte Schwab se narodila 17. 12. 1952 v Basileji ve Švýcarsku. Meří 170 cm.
Původně měla být telefonní operátorka na poště, ale pak se rozhodla studovat hudebně dramatické oddělení státní konzervatoře v Bernu. Poté zahájila úspěšnou kariéru na švýcarských i německých jevištích.
Poprvé byla Charlotte provdána za Petra Simonischeka a nyní je od roku 1996 vdána za německého herce a režiséra Svena-Erica Bechtolfa. Charlotte Schwab má dvě děti. Syna Maximiliána Simonischeka, který vystudoval herectví, a Hanse Bechtholfa z druhého manželství.
Charlotte miluje fotbal (fandí klubu FC Freiburg), lyžuje a plave. Je nadaná i na jazyky. Hovoří italsky, francouzsky a ovládá i tzv. švýcarskou němčinu. Z jídla pije bíle suché víno a těstoviny s máslem a sýrem.

Filmografie

2020Die Toten am Meer
2019Der Staatsanwalt, Wiener Blut, Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen, Zwingli
2018Die Spezialisten - Im Namen der Opfer, Bettys Diagnose
2017Mord in bester Gesellschaft
2016Kobra 11, Rosamunde Pilcher, Herzensbrecher
2015Brandmal, Über den Tag hinaus, Drunter & Brüder, SOKO Leipzig
2014Danni Lowinski, Die Familiendetektivin, Die Chefin, Dr. Klein, Alleine war gestern, Vaterjagd
2013Blutgeld, Der Bestatter
2012Letzte Runde, Der letzte Bulle, Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab
2011Im besten Alter, Vater, unser Wille geschehe, SOKO Köln, SOKO Stuttgart, Klarer Fall für Bär
2010Charly's Comeback, Aghet - Ein Völkermord, Der Alte, Plavba snů
2009Flug in die Nacht - Das Unglück von Überlingen, Für immer Venedig, SOKO München, Flemming
2008Ein Ferienhaus in Schottland, Forsthaus Falkenau, Stolberg
2007Die Frau vom Checkpoint Charlie, Die Zürcher Verlobung - Drehbuch zur Liebe, SOKO Köln, Stubbe - Von Fall zu Fall, Verrückt nach Clara
2006Commissario Laurenti, Tod eines Keilers, Matthäuspassion
2005Místo činu, Die Braut von der Tankstelle
2004Polizeiruf 110, Eis im Bauch, Místo činu
2003Tochter meines Herzens, Der Fürst und das Mädchen
2002Wolffs Revier, Der Liebe entgegen, Das Haus der Schwestern
2001Küss mich, Tiger!, Die Biester
2000Mordkommission, Joy Ride, Die Cleveren, Doppelter Einsatz, Und morgen geht die Sonne wieder auf
1999Einfach Klasse!, Drei Schlafzimmer, Die Todesgrippe von Köln, Ärzte, Die Singlefalle - Liebesspiele bis in den Tod, Die Männer vom K3, Stille Nacht - Heilige Nacht
1998Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück, Místo činu
1997Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit, Freunde wie wir, Die Konkurrentin
1996Angst hat eine kalte Hand, Místo činu, Der Streit, Ärzte, Doppelter Einsatz, Bruder Esel
1995Faust
1994Drei Schlafzimmer
1992Thea und Nat
1984Ninguém Duas Vezes
1981Männersache
2018 – 2020Tonio & Julia
2004 – 2005Die Albertis
2003 – 2005Kobra 11: Nasazení týmu 2
2002 – 2012Das Duo
2002 – 2004Berlin, Berlin
1997 – 2008Kobra 11
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider