logo webu

Postavy » Komisaři » Semir Gerkhan



Postava (Semir Gerkhan)

Erdogan Atalay

Základní informace

řada01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
první dílNový parťák
natočeno357 dílů
funkcevrchní komisař
parťáciFrank Stolte – 1. řada
André Fux – 2. - 4. řada
Tom Kranich – 5. - 6., 9. - 10. a pilotní díl 11. řady
Jan Richter – 7. - 8. řada
Chris Ritter - 11. - 12. řada
Ben Jäger - 13. - 18. řada
Alex Brandt - 18. - 20. řada
Paul Renner - 20. - 24. řada
Vicky Reisinger – od 25. řady
šéfovéKatharina Lamprecht – 1. - 2. řady
Anna Engelhardt – 2. - 13. řada
Kim Krüger – 13. - 24. řada
Roman Kramer – od 25. řady
vztahmanžel Andrei – 8. - 18. řada, podruhé od 22. řady
služební vozyBMW 3, typ 328i – 2. – 3. řada
BMW 3 (E46), typ: 330i – 3. – 9. řada
BMW 3 (E90), typ: 330i – 10. – ? řada

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
16V pasti
21Kód fantom
22Krev a voda
23Amnézie

Herec (Erdogan Atalay)

Erdogan Atalay se narodil 22. září 1966 v Hannoveru německé matce a tureckému otci. Měří 160 cm.
Vyrůstal v Německu, ale s rodinou svého otce se dodnes stýká. V osmnácti letech poprvé vystoupil v divadelní hře Aladdin and the miracle lamp v Hannoveru. Poté začal studovat herectví na Hochschule fur Musik und darstellende Kunst v Hamburku. Brzy se začal objevovat v menších rolích v Hamburských divadlech. Jeho první televizní rolí byla postava Řeka Greca v seriálu pro mládež s názvem Musik groschenweise. Největší úspěch však získal až v rolí vrchního komisaře Semira Gerkhana v seriálu Kobra 11, kde začal hrát od roku 1996.
Erdogan má s první manželkou Ann Marií Pollmann dceru Amiru Pauletta Melisandu (22. 11. 2002). Po 5 letech manželství a jedenáctiletém vztahu se v roce 2010 rozvedl. Po druhé se oženil s Katjou Ohnek se kterou má syna Marise (9. 7. 2012) a dceru Matildu Melihu (28. 5. 2018). S rodinou žije střídavě v Berlíně, Kolíně nad Rýnem a na venkově u Hannoveru.
Erdogan má také spoustu koníčků jako jsou adrenalinové sporty, jízda na kolečkových bruslích, potápění, seskoky s padákem. Rád jezdí na koni nebo se ve volných chvílích odreagovaná vyřezáváním uměleckých předmětů motorovou pilou. Další jeho velkou zálibou jsou auta. Vlastní veterána Spitfire MK3 z roku 1969, Masserati a BMW. Kromě toho se Erdogan věnuje také různým akcím na pomoc postiženým a nemocným dětem.

Filmografie

2019Die Martina Hill Show
2018Asphaltgorillas
2016SOKO Stuttgart
2013SOKO München, Mordkommission Istanbul
2011Geister: All Inclusive
2010CIS: Chaoten im Sondereinsatz, Alarm für Cobra 11 - Das Syndikat (hlas)
2009Alarm für Cobra 11 - Highway Nights (hlas)
2008Alarm für Cobra 11 - Burning Wheels (hlas)
2006Hammer & Hart
2003Kobra 11: Nasazení týmu 2
2002Maximum Speed - Renn' um dein Leben!
2000Liebe pur
1999Sperling
1995Doppelter Einsatz, Einsatz für Lohbec
1994Die Wache
1992Diese Drombuschs
1990Musik groschenweise
1996 – ?Kobra 11
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/ a http://erdogan-atalay.blog.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider