logo webu

Postavy » Komisaři » Ingo Fischer



Postava (Ingo Fischer)

Rainer Strecker

Základní informace

řada01
první dílBomby na 92. kilometru
poslední dílRudé růže, černá smrt
natočeno2 dílů
funkcevrchní komisař
parťákFrank Stolte
šéfováKatharina Lamprecht
služební vůzFord Siera

Herec (Rainer Strecker)

Rainer Strecker se narodil 25. října 1965 v Berlíně. Měří 168 cm.
Po maturitě odešel na berlínskou konzervatoř a poté ještě vystudoval mnichovskou Hereckou školu Otto Falckenberga. Mluví plynně anglicky a francouzsky. Přestože žije v Berlíně, je stálým členem divadelních souborů v Hamburku a švýcarské Basileji.
Rainer je rozvedený a má 1 dítě.

Filmografie

Herec

2014Die letzte Spur, SOKO Stuttgart, Der Staatsanwalt
2013Die Frau, die sich traut, Morden im Norden
2012Ein Fall für zwei, Polizeiruf 110
2011Der Kommissar und das Meer
2010Küstenwache, SOKO Wismar, Amfuem, Großstadtrevier
2009Da kommt Kalle, Romy, SOKO Köln
2008Stolberg, Nachts das Leben, The String Puppet
2006Ludenmann macht fertig, Der Kriminalist, Abschnitt 40
2005Weiße Stille, Neun, Der Dicke
2004Ein Fall für zwei, Wilsberg, SOKO Köln, Das falsche Opfer, Schöne Frauen, Einmal Bulle, immer Bulle
2003Sperling, Rosenstrasse, Sie haben Knut
2002Der Letzte Zeuge, Im Visier der Zielfahnder, Die Explosion - U-Bahn-Ticket in den Tod
20011000 Meilen für die Liebe, Balko
2000Der Vogelforscher, Otto - Der Katastrofenfilm, Rosa Roth, Bonhoeffer: Agent of Grace
1999Einsatz Hamburg Süd, Der Vulkan
1998Ein tödliches Verhältnis, Hundert Jahre Brecht, Die Straßen von Berlin
1997Reise in die Dunkelheit, Große Freiheit, SOKO 5113, Ärzte
1996Ärzte, Die Kommissarin, Kobra 11, Die Nacht hat 17 Stunden, Die Spur der roten Fässer
1995Peter Strohm, Großstadtrevier, Faust, Für alle Fälle Stefanie, Bella Block
1994Alles außer Mord!, Schwarz greift ein, Unsere Hagenbecks, Die Männer vom K3
1992Der kleene Punker (hlas), Widerspenstige Viktoria
1989Der Alte
1988Linie 1
1986Preis der Feigheit
1985Westler, Denkste! Das Baby meines Bruders
2000 – 2013Einsatz in Hamburg

Ostatní

2010Amfuem (režisér)
1985Westler (učinkující v soundracku)
Informace z http://afc11.cz/
Filmografie a doplnění informací z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2019, design Quickspider