logo webu

Postavy » Komisaři » Ingo Fischer


Postava (Ingo Fischer)

Rainer Strecker

Základní informace

řada01
první dílBomby na 92. kilometru
poslední dílRudé růže, černá smrt
natočeno2 dílů
funkcevrchní komisař
parťákFrank Stolte
šéfováKatharina Lamprecht
služební vůzFord Siera

Herec (Rainer Strecker)

Rainer Strecker se narodil 25. října 1965 v Berlíně. Měří 168 cm.
Po maturitě odešel na berlínskou konzervatoř a poté ještě vystudoval mnichovskou Hereckou školu Otto Falckenberga. Mluví plynně anglicky a francouzsky. Přestože žije v Berlíně, je stálým členem divadelních souborů v Hamburku a švýcarské Basileji.
Rainer je rozvedený a má 1 dítě.

Filmografie

Herec

2014Die letzte Spur, SOKO Stuttgart, Der Staatsanwalt
2013Die Frau, die sich traut, Morden im Norden
2012Ein Fall für zwei, Polizeiruf 110
2011Der Kommissar und das Meer
2010Großstadtrevier, Küstenwache, SOKO Wismar, Amfuem
2009SOKO Köln, Da kommt Kalle, Romy
2008The String Puppet, Stolberg, Nachts das Leben
2006Ludenmann macht fertig, Der Kriminalist, Abschnitt 40
2005Der Dicke, Weiße Stille, Neun
2004Schöne Frauen, Einmal Bulle, immer Bulle, Ein Fall für zwei, Wilsberg, SOKO Köln, Das falsche Opfer
2003Sperling, Rosenstrasse, Sie haben Knut
2002Der Letzte Zeuge, Im Visier der Zielfahnder, Die Explosion - U-Bahn-Ticket in den Tod
2001Balko, 1000 Meilen für die Liebe
2000Rosa Roth, Bonhoeffer: Agent of Grace, Der Vogelforscher, Otto - Der Katastrofenfilm
1999Der Vulkan, Einsatz Hamburg Süd
1998Hundert Jahre Brecht, Die Straßen von Berlin, Ein tödliches Verhältnis
1997SOKO 5113, Ärzte, Reise in die Dunkelheit, Große Freiheit
1996Ärzte, Die Kommissarin, Kobra 11, Die Nacht hat 17 Stunden, Die Spur der roten Fässer
1995Bella Block, Peter Strohm, Großstadtrevier, Faust, Für alle Fälle Stefanie
1994Die Männer vom K3, Alles außer Mord!, Schwarz greift ein, Unsere Hagenbecks
1992Widerspenstige Viktoria, Der kleene Punker (hlas)
1989Der Alte
1988Linie 1
1986Preis der Feigheit
1985Westler, Denkste! Das Baby meines Bruders
2000 – 2013Einsatz in Hamburg

Ostatní

2010Amfuem (režisér)
1985Westler (učinkující v soundracku)
Informace z http://afc11.cz/
Filmografie a doplnění informací z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider