logo webu

Postavy » Komisaři » Ingo Fischer


Postava (Ingo Fischer)

Rainer Strecker

Základní informace

řada01
první dílBomby na 92. kilometru
poslední dílRudé růže, černá smrt
natočeno2 dílů
funkcevrchní komisař
parťákFrank Stolte
šéfováKatharina Lamprecht
služební vůzFord Siera

Herec (Rainer Strecker)

Rainer Strecker se narodil 25. října 1965 v Berlíně. Měří 168 cm.
Po maturitě odešel na berlínskou konzervatoř a poté ještě vystudoval mnichovskou Hereckou školu Otto Falckenberga. Mluví plynně anglicky a francouzsky. Přestože žije v Berlíně, je stálým členem divadelních souborů v Hamburku a švýcarské Basileji.
Rainer je rozvedený a má 1 dítě.

Filmografie

Herec

2014Die letzte Spur, Der Staatsanwalt, SOKO Stuttgart
2013Morden im Norden, Die Frau, die sich traut
2012Polizeiruf 110, Ein Fall für zwei
2011Der Kommissar und das Meer
2010Amfuem, Küstenwache, SOKO Wismar, Großstadtrevier
2009Romy, SOKO Köln, Da kommt Kalle
2008Nachts das Leben, The String Puppet, Stolberg
2006Der Kriminalist, Abschnitt 40, Ludenmann macht fertig
2005Neun, Der Dicke, Weiße Stille
2004Das falsche Opfer, SOKO Köln, Schöne Frauen, Einmal Bulle, immer Bulle, Ein Fall für zwei, Wilsberg
2003Rosenstrasse, Sie haben Knut, Sperling
2002Im Visier der Zielfahnder, Die Explosion - U-Bahn-Ticket in den Tod, Der Letzte Zeuge
20011000 Meilen für die Liebe, Balko
2000Otto - Der Katastrofenfilm, Rosa Roth, Bonhoeffer: Agent of Grace, Der Vogelforscher
1999Einsatz Hamburg Süd, Der Vulkan
1998Hundert Jahre Brecht, Die Straßen von Berlin, Ein tödliches Verhältnis
1997Große Freiheit, SOKO 5113, Ärzte, Reise in die Dunkelheit
1996Die Nacht hat 17 Stunden, Die Spur der roten Fässer, Kobra 11, Die Kommissarin, Ärzte
1995Großstadtrevier, Faust, Für alle Fälle Stefanie, Bella Block, Peter Strohm
1994Alles außer Mord!, Unsere Hagenbecks, Schwarz greift ein, Die Männer vom K3
1992Der kleene Punker (hlas), Widerspenstige Viktoria
1989Der Alte
1988Linie 1
1986Preis der Feigheit
1985Denkste! Das Baby meines Bruders, Westler
2000 – 2013Einsatz in Hamburg

Ostatní

2010Amfuem (režisér)
1985Westler (učinkující v soundracku)
Informace z http://afc11.cz/
Filmografie a doplnění informací z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider