logo webu

Postavy » Šéfové » Kim Krüger



Postava (Kim Krüger)

Katja Woywood

Základní informace

řada13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
první dílOkno
poslední dílDědictví
natočeno156 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
sekretářkySusanna König

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
13Géniové mezi sebou
14Operace Gemini
15Ztracená minulost
16Štvaná zvěř
19Na vlastní pěst
21Jízda o život, Poplach na nudistické pláži
22Vyjížďka, Den blbec, Volný pád, Krev a voda, Školní výlet
23Nejhledanější, Konečná, Vina
24Všechno nejlepší k narozeninám, Zoe, Poplach kolem nevěsty

Herečka (Katja Woywood)

Katja Woywood se narodila 10. května 1971 v Berlíně. Měří 165 cm.
Kromě němčiny mluví ještě francouzsky a anglicky. V srpnu roku 1998 si vzala herce Marca Girntha se kterým má syna

Katja si už dříve zahrála v Kobře 11: Nasazení týmu 2. V epizodě Únos ztvárnila Tanju Hoffmann. Její muž se v Kobře 11 už také objevil. Konkrétně v dílech Závodní stáj jako Timo Resch a Vina a trest jako Alexander Hoffmann.

Filmografie

2019Pastewka
2017Rosamunde Pilcher
2016Die Truckerin
2015Josephine Klick - Allein unter Cops
2013Kripo Holstein - Mord und Meer, IK 1 - Touristen in Gefahr
2012Toni Costa - Kommissar auf Ibiza - Küchenkunst
2011Toni Costa: Kommissar auf Ibiza - Der rote Regen
2010Der Bergdoktor, Plavba snů
2009Kommissar LaBréa, In aller Freundschaft, Die Rosenheim-Cops
2008Zoogeflüster - Komm mir nicht ins Gehege!, SOKO Kitzbühel, Siska, Plavba snů
2007War ich gut?, Ein Fall für zwei, Beim nächsten Tanz wird alles anders, Küstenwache, Das Wunder der Liebe
2006SOKO Leipzig, SOKO Kitzbühel, Die Rosenheim-Cops, Das Traumhotel
2005Der Alte, Pfarrer Braun, The Black Forest Hospital: The Next Generation
2004Inga Lindström, Siska, Der Alte
2003Das Glück ihres Lebens, Siska, Der Alte, Kobra 11: Nasazení týmu 2, Utta Danella, Traumprinz in Farbe
2002SOKO Leipzig, Küstenwache, Sehnsucht nach Sandin
2001Der Alte, Siska, Rosamunde Pilcher: Blumen im Regen
2000Der Alte, Geisterjäger John Sinclair, Das Traumschiff, Contaminated Man, Flashback - Mörderische Ferien
1999Der Landarzt, Rivalinnen der Liebe, Verführt - Eine gefährliche Affäre, Siska, Schwarz greift ein
1998SOKO München, Der Alte, Feuerläufer - Der Fluch des Vulkans, Gehetzt - Der Tod im Sucher, Místo činu, Die Wache, HeliCops - Einsatz über Berlin
1997Der Alte, Derrick
1996Die Männer vom K3, Die Geliebte, Místo činu, SK Babies, Der König, Wolkenstein, Die Drei, Gegen den Wind
1995Ein unvergeßliches Wochenende, Inseln unter dem Wind, Mordslust
1994Drei Schlafzimmer, Das Traumschiff, Um jeden Preis, Die Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die Stadtindianer
1993Happy Holiday, Schicksalsspiel, Großstadtrevier
1992Das Traumschiff, Ein Heim für Tiere, Schuld war nur der Bossa Nova, Glückliche Reise, Der Fotograf oder Das Auge Gottes
1991Weißblaue Geschichten, Altes Herz wird nochmal jung, Místo činu
1990Pension Corona
1989Die Schwarzwaldklinik, Hessische Geschichten
1988Fest im Sattel
1987Drei Schlafzimmer
1985Ich knüpfte manche zarte Bande
2009 – 2019Kobra 11
1995 – 1996Der Landarzt
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider