logo webu

Postavy » Šéfové » Kim Krüger


Postava (Kim Krüger)

Katja Woywood

Základní informace

řada13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
první dílOkno
natočeno139 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
sekretářkySusanna König

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
13Géniové mezi sebou
14Operace Gemini
15Ztracená minulost
16Štvaná zvěř
19Na vlastní pěst
21Jízda o život, Poplach na nudistické pláži
22Školní výlet

Herečka (Katja Woywood)

Katja Woywood se narodila 10. května 1971 v Berlíně. Měří 165 cm.
Kromě němčiny mluví ještě francouzsky a anglicky. V srpnu roku 1998 si vzala herce Marca Girntha se kterým má syna

Katja si už dříve zahrála v Kobře 11: Nasazení týmu 2. V epizodě Únos ztvárnila Tanju Hoffmann. Její muž se v Kobře 11 už také objevil. Konkrétně v dílech Závodní stáj jako Timo Resch a Vina a trest jako Alexander Hoffmann.

Filmografie

Herečka

2013Kripo Holstein - Mord und Meer, IK 1 - Touristen in Gefahr
2012Toni Costa - Kommissar auf Ibiza - Küchenkunst
2011Toni Costa: Kommissar auf Ibiza - Der rote Regen
2010Der Bergdoktor, Kreuzfahrt ins Glück
2009Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille, In aller Freundschaft, Die Rosenheim-Cops
2008Zoogeflüster - Komm mir nicht ins Gehege!, SOKO Kitzbühel, Siska, Kreuzfahrt ins Glück
2007Küstenwache, War ich gut?, Beim nächsten Tanz wird alles anders, Das Wunder der Liebe, Ein Fall für zwei
2006SOKO Leipzig, SOKO Kitzbühel, Die Rosenheim-Cops, Das Traumhotel
2005The Black Forest Hospital: The Next Generation, Der Alte, Pfarrer Braun
2004Inga Lindström, Siska, Der Alte
2003Das Glück ihres Lebens, Der Alte, Kobra 11: Nasazení týmu 2, Utta Danella, Traumprinz in Farbe, Siska
2002Küstenwache, SOKO Leipzig, Sehnsucht nach Sandin
2001Siska, Der Alte, Rosamunde Pilcher: Blumen im Regen
2000Das Traumschiff, Flashback - Mörderische Ferien, Contaminated Man, Der Alte, Geisterjäger John Sinclair
1999Verführt - Eine gefährliche Affäre, Der Landarzt, Schwarz greift ein, Rivalinnen der Liebe, Siska
1998HeliCops - Einsatz über Berlin, SOKO 5113, Die Wache, Gehetzt - Der Tod im Sucher, Der Alte, Feuerläufer - Der Fluch des Vulkans
1997Der Alte, Derrick
1996Die Drei, Die Geliebte, SK Babies, Der König, Die Männer vom K3, Wolkenstein, Gegen den Wind
1995Inseln unter dem Wind, Ein unvergeßliches Wochenende, Mordslust
1994Die Stadtindianer, Das Traumschiff, Drei Schlafzimmer, Um jeden Preis, Die Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch
1993Schicksalsspiel, Happy Holiday, Großstadtrevier
1992Glückliche Reise, Ein Heim für Tiere, Schuld war nur der Bossa Nova, Der Fotograf oder Das Auge Gottes, Das Traumschiff
1991Altes Herz wird nochmal jung, Weißblaue Geschichten
1990Pension Corona
1989Die Schwarzwaldklinik, Hessische Geschichten
1988Fest im Sattel
1987Drei Schlafzimmer
1985Ich knüpfte manche zarte Bande
2009 – ?Kobra 11
1995 – 1996Der Landarzt

Host

2006ARD Buffet, Zibb
2005Zibb, Die Johannes B. Kerner Show
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider