Kobra11.eu » Postavy » Šéfové » Kim Krüger
logo webu

Postavy » Šéfové » Kim Krüger



Postava (Kim Krüger)

Katja Woywood

Základní informace

řada13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
první dílOkno
poslední dílDědictví
natočeno156 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
sekretářkySusanna König

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
13Géniové mezi sebou
14Operace Gemini
15Ztracená minulost
16Štvaná zvěř
19Na vlastní pěst
21Jízda o život, Poplach na nudistické pláži
22Vyjížďka, Den blbec, Volný pád, Krev a voda, Školní výlet
23Nejhledanější, Konečná, Vina
24Všechno nejlepší k narozeninám, Zoe, Poplach kolem nevěsty

Herečka (Katja Woywood)

Katja Woywood se narodila 10. května 1971 v Berlíně. Měří 165 cm.
Kromě němčiny mluví ještě francouzsky a anglicky. V srpnu roku 1998 si vzala herce Marca Girntha se kterým má syna

Katja si už dříve zahrála v Kobře 11: Nasazení týmu 2. V epizodě Únos ztvárnila Tanju Hoffmann. Její muž se v Kobře 11 už také objevil. Konkrétně v dílech Závodní stáj jako Timo Resch a Vina a trest jako Alexander Hoffmann.

Filmografie

2019Pastewka
2017Rosamunde Pilcher
2016Die Truckerin
2015Josephine Klick - Allein unter Cops
2013Kripo Holstein - Mord und Meer, IK 1 - Touristen in Gefahr
2012Toni Costa - Kommissar auf Ibiza - Küchenkunst
2011Toni Costa: Kommissar auf Ibiza - Der rote Regen
2010Der Bergdoktor, Plavba snů
2009In aller Freundschaft, Die Rosenheim-Cops, Kommissar LaBréa
2008SOKO Kitzbühel, Plavba snů, Zoogeflüster - Komm mir nicht ins Gehege!, Siska
2007Küstenwache, Beim nächsten Tanz wird alles anders, War ich gut?, Das Wunder der Liebe, Ein Fall für zwei
2006SOKO Leipzig, SOKO Kitzbühel, Die Rosenheim-Cops, Das Traumhotel
2005Der Alte, Pfarrer Braun, The Black Forest Hospital: The Next Generation
2004Siska, Inga Lindström, Der Alte
2003Kobra 11: Nasazení týmu 2, Utta Danella, Traumprinz in Farbe, Der Alte, Das Glück ihres Lebens, Siska
2002SOKO Leipzig, Küstenwache, Sehnsucht nach Sandin
2001Siska, Rosamunde Pilcher: Blumen im Regen, Der Alte
2000Flashback - Mörderische Ferien, Geisterjäger John Sinclair, Contaminated Man, Der Alte, Das Traumschiff
1999Der Landarzt, Schwarz greift ein, Verführt - Eine gefährliche Affäre, Rivalinnen der Liebe, Siska
1998Feuerläufer - Der Fluch des Vulkans, Místo činu, Gehetzt - Der Tod im Sucher, SOKO München, HeliCops - Einsatz über Berlin, Der Alte, Die Wache
1997Derrick, Der Alte
1996Die Geliebte, Der König, Die Drei, Místo činu, Wolkenstein, SK Babies, Gegen den Wind, Die Männer vom K3
1995Mordslust, Ein unvergeßliches Wochenende, Inseln unter dem Wind
1994Die Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Drei Schlafzimmer, Das Traumschiff, Um jeden Preis, Die Stadtindianer
1993Großstadtrevier, Schicksalsspiel, Happy Holiday
1992Der Fotograf oder Das Auge Gottes, Das Traumschiff, Ein Heim für Tiere, Schuld war nur der Bossa Nova, Glückliche Reise
1991Místo činu, Weißblaue Geschichten, Altes Herz wird nochmal jung
1990Pension Corona
1989Hessische Geschichten, Die Schwarzwaldklinik
1988Fest im Sattel
1987Drei Schlafzimmer
1985Ich knüpfte manche zarte Bande
2009 – 2019Kobra 11
1995 – 1996Der Landarzt
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider