logo webu

Postavy » Šéfové » Kim Krüger


Postava (Kim Krüger)

Katja Woywood

Základní informace

řada13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
první dílOkno
natočeno139 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
sekretářkySusanna König

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
13Géniové mezi sebou
14Operace Gemini
15Ztracená minulost
16Štvaná zvěř
19Na vlastní pěst
21Jízda o život, Poplach na nudistické pláži
22Školní výlet

Herečka (Katja Woywood)

Katja Woywood se narodila 10. května 1971 v Berlíně. Měří 165 cm.
Kromě němčiny mluví ještě francouzsky a anglicky. V srpnu roku 1998 si vzala herce Marca Girntha se kterým má syna

Katja si už dříve zahrála v Kobře 11: Nasazení týmu 2. V epizodě Únos ztvárnila Tanju Hoffmann. Její muž se v Kobře 11 už také objevil. Konkrétně v dílech Závodní stáj jako Timo Resch a Vina a trest jako Alexander Hoffmann.

Filmografie

Herečka

2013Kripo Holstein - Mord und Meer, IK 1 - Touristen in Gefahr
2012Toni Costa - Kommissar auf Ibiza - Küchenkunst
2011Toni Costa: Kommissar auf Ibiza - Der rote Regen
2010Kreuzfahrt ins Glück, Der Bergdoktor
2009Die Rosenheim-Cops, Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille, In aller Freundschaft
2008Kreuzfahrt ins Glück, Zoogeflüster - Komm mir nicht ins Gehege!, SOKO Kitzbühel, Siska
2007Das Wunder der Liebe, Ein Fall für zwei, War ich gut?, Küstenwache, Beim nächsten Tanz wird alles anders
2006Das Traumhotel, SOKO Leipzig, Die Rosenheim-Cops, SOKO Kitzbühel
2005Pfarrer Braun, The Black Forest Hospital: The Next Generation, Der Alte
2004Der Alte, Inga Lindström, Siska
2003Siska, Das Glück ihres Lebens, Der Alte, Kobra 11: Nasazení týmu 2, Utta Danella, Traumprinz in Farbe
2002Küstenwache, Sehnsucht nach Sandin, SOKO Leipzig
2001Siska, Rosamunde Pilcher: Blumen im Regen, Der Alte
2000Das Traumschiff, Flashback - Mörderische Ferien, Geisterjäger John Sinclair, Contaminated Man, Der Alte
1999Siska, Verführt - Eine gefährliche Affäre, Schwarz greift ein, Rivalinnen der Liebe, Der Landarzt
1998Feuerläufer - Der Fluch des Vulkans, Der Alte, Die Wache, HeliCops - Einsatz über Berlin, SOKO 5113, Gehetzt - Der Tod im Sucher
1997Der Alte, Derrick
1996Die Männer vom K3, Wolkenstein, Gegen den Wind, Die Drei, Die Geliebte, Der König, SK Babies
1995Mordslust, Ein unvergeßliches Wochenende, Inseln unter dem Wind
1994Die Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die Stadtindianer, Das Traumschiff, Um jeden Preis, Drei Schlafzimmer
1993Großstadtrevier, Schicksalsspiel, Happy Holiday
1992Das Traumschiff, Ein Heim für Tiere, Schuld war nur der Bossa Nova, Glückliche Reise, Der Fotograf oder Das Auge Gottes
1991Weißblaue Geschichten, Altes Herz wird nochmal jung
1990Pension Corona
1989Hessische Geschichten, Die Schwarzwaldklinik
1988Fest im Sattel
1987Drei Schlafzimmer
1985Ich knüpfte manche zarte Bande
2009 – ?Kobra 11
1995 – 1996Der Landarzt

Host

2006ARD Buffet, Zibb
2005Zibb, Die Johannes B. Kerner Show
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2019, design Quickspider