Kobra11.eu » Postavy » Kolegové » Jochen Seyfert
logo webu

Postavy » Kolegové » Jochen Seyfert



Postava (Jochen Seyfert)

Matthias Freihof

Základní informace

řada01
první dílRudé růže, černá smrt
poslední dílKonečná pro všechny
natočeno8 dílů
funkcepolicejní komisařka
parťáčkaAnja Heckerdorn
šéfováKatharina Lamprecht

Herec (Matthias Freihof)

Matthias Freihof se narodil 25. 11. 1961 v Plauenu (Německá demokratická republika). Měří 175 cm. Nyní žije v Berlíně.
Už v raném věku se učil hru na flétnu, kytaru a zpěv. Studoval na herecké škole Ernsta Busche v Berlíně, kde v roce 1983 absolvoval obor herec, zpěvák, tanečník. Už v tomto období vystupoval po škole v divadle Maxima Gorkiho jako klaun, zpěvák, tanečník atd.
Matthias je kromě herce i bavič a sólový zpěvák. Hraje s kapelou L'Art de Passage se kterou vydal několik CD. Příležitostně učil na herecké škole Ernsta Busche a na Berlínské herecké škole.
Mluví německy (mateřský jazyk), anglicky (plynně), rusky (plynně), francouzsky (plynně) a řecky (plynně). Z dialektů ovládá berlínský, saský a bavorský.
Z tanců umí španělský tanec, step, společenský tanec, jazz dance a graham technik. Má rád plavání, lyžování a bruslení. Hraje na kytaru a různé flétny.

Filmografie

2020SOKO Leipzig, Erzgebirgskrimi: Tödlicher Akkord, Notruf Hafenkante
2019SOKO Wismar
2018Weissensee, Oh Gloria, Ihr seid natürlich eingeladen
2017Sisters! Share everything, SOKO Leipzig
2015Notruf Hafenkante
2014Letzte Spur Berlin, Sprung ins Leben, Der Tropfen - Ein Roadmovie, Küstenwache
2013SOKO Stuttgart, SOKO Leipzig
2012SOKO München, Nicht mit mir, Liebling
2011SOKO Stuttgart
2010Místo činu, SOKO München, Die Friseuse
2009In aller Freundschaft, SOKO Wismar, Notruf Hafenkante, SOKO Leipzig
2008Valkýra, Küstenwache
2007Küstenwache, Die Spezialisten: Kripo Rhein-Main
2006Die Krähen
2005Im Namen des Gesetzes
2004Místo činu, In aller Freundschaft
2003Geschlecht weiblich
2002Führer Ex, Highspeed - Die Ledercops
2001Vera Brühne, Courts mais Gay: Tome 2
2000Zurück auf Los!, Drei Wünsche, SOKO München, Für alle Fälle Stefanie, Stubbe - Von Fall zu Fall
1998Halberstadt
1997Park Hotel Stern, Todesspiel, Not a Love Song, Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns, Der Alte
1996Kobra 11, SK Babies, Liane, Mona M. - Mit den Waffen einer Frau
1994SOKO München, Die Männer vom K3, Im Zeichen der Liebe
1993Ein Fall für zwei, Motzki, Durchreise, Ein Bayer auf Rügen
1992Heutemorgen
1991Mocca für den Tiger
1989Coming Out
1987Die erste Reihe
1986Ernst Thälmann
1998 – 2003Siska
1996 – 1997Marienhof
text z http://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider