logo webu

Postavy » Kolegové » Finn Bartels



Postava (Finn Bartels)

Lion Wasczyk

Základní informace

řada21, 22, 23
první dílPo stopách otce
natočeno26 dílů
funkce policejní komisař
šéfová Kim Krüger

V kterých dílech hrál

řadanázev dílu
21Po stopách otce, Kód fantom, Smrt bez varování, Drsná Realita, Otcovské radosti, Riziko, Bezhlavá láska, Královrah, Tým B, Duchové minulosti
22Na východ od ráje, Pro lásku všechno, Volný pád, Přežít, Ať žije Bollywood, Slepá svědkyně, Hrdina z ulice, Není úniku
23Tvrdá škola, Anděl strážný, Mezi životem a smrtí, Konečná, Ohnivá zkouška, Strážci Engonie, Vina, Klient

Herec (Lion Wasczyk)

Lion Wasczyk se narodil 6. července 1994 v Berlíně. Měří 178 cm.
Ve volném čase se Lion věnuje tenisu a hraní na kytaru.

Filmografie

Herec

2016Verrückt nach Fixi, In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte, Smaragdgrün
2015Der Lehrer, Tiere bis unters Dach, Meine Tochter Anne Frank
2014Hotel 13, Saphirblau, Zwei mitten im Leben
2013Doc Meets Dorf, Ein Sommer in Portugal
2012Mit geradem Rücken
2011Mein Prinz. Mein König.
2010Der Zauberlehrling
2009Hast Du noch was vor? - Abenteuer Quaks
2016 – ?Kobra 11
text z http://www.lionwasczyk.de/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2019, design Quickspider