logo webu

Postavy » Kolegové » Finn Bartels



Postava (Finn Bartels)

Lion Wasczyk

Základní informace

řada21, 22, 23, 24
první dílPo stopách otce
poslední dílMimo službu
natočeno30 dílů
funkce policejní komisař
šéfová Kim Krüger

V kterých dílech hrál

řadanázev dílu
21Po stopách otce, Kód fantom, Smrt bez varování, Drsná Realita, Otcovské radosti, Riziko, Bezhlavá láska, Královrah, Tým B, Duchové minulosti
22Na východ od ráje, Pro lásku všechno, Volný pád, Přežít, Ať žije Bollywood, Slepá svědkyně, Hrdina z ulice, Není úniku
23Tvrdá škola, Anděl strážný, Mezi životem a smrtí, Konečná, Křest ohněm, Strážci Engonie, Vina, Klient
24Bez dechu, Osudná noc, Záchranář, Mimo službu

Herec (Lion Wasczyk)

Lion Wasczyk se narodil 6. července 1994 v Berlíně. Měří 178 cm.
Ve volném čase se Lion věnuje tenisu a hraní na kytaru.

Filmografie

2019Misfit, Weingut Wader - Nur zusammen sind wir stark, Weingut Wader - Neue Wege
2018Bad Banks
2016Smaragdově zelená, In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte, Verrückt nach Fixi
2015Der Lehrer, Tiere bis unters Dach, Meine Tochter Anne Frank
2014Zwei mitten im Leben, Safírově modrá, Hotel 13
2013Ein Sommer in Portugal, Doc Meets Dorf
2012Mit geradem Rücken
2011Inazuma Irebun GO: Dark (hlas), Mein Prinz. Mein König., Inazuma Eleven Strikers (hlas), Inazuma Irebun GO: Shine (hlas)
2010Der Zauberlehrling
2009Hast Du noch was vor? - Abenteuer Quaks
2016 – 2019Kobra 11
2014 – 2015In Your Dreams
text z http://www.lionwasczyk.de/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider