logo webu

Postavy » Kolegové » Finn Bartels


Postava (Finn Bartels)

Lion Wasczyk

Základní informace

řada21, 22
první dílPo stopách otce
natočeno19 dílů
funkce policejní komisař
šéfová Kim Krüger

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu

Herec (Lion Wasczyk)

Lion Wasczyk se narodil 6. července 1994 v Berlíně. Měří 178 cm.
Ve volném čase se Lion věnuje tenisu a hraní na kytaru.

Filmografie

Herec

2016Verrückt nach Fixi, Smaragdgrün, In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte
2015Tiere bis unters Dach, Meine Tochter Anne Frank, Der Lehrer
2014Zwei mitten im Leben, Hotel 13, Saphirblau
2013Doc Meets Dorf, Ein Sommer in Portugal
2012Mit geradem Rücken
2011Mein Prinz. Mein König.
2010Der Zauberlehrling
2009Hast Du noch was vor? - Abenteuer Quaks
2016 – ?Kobra 11
text z http://www.lionwasczyk.de/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider