Kobra11.eu » Postavy » Komisaři » Chris Ritter
logo webu

Postavy » Komisaři » Chris Ritter



Postava (Chris Ritter)

Gedeon Burkhard

Základní informace

řada11, 12
první dílNa život a na smrt
poslední dílMezi nepřáteli
natočeno22 dílů
funkcevrchní komisař
parťáciSemir Gerkhan
šéfováAnna Engelhardt
služební vůzMercedes-Benz, typ CLK 320
Mercedes-Benz, typ C 350

Herec (Gedeon Burkhard)

Gedeon Burkhard se narodil 3. července 1969 v Mnichově (Bavorsko). Měří 178 cm.
Pochází z bilingvální herecké rodiny (angličtina, němčina). Jeho matkou je Elisabeth von Molo. Má i slavného pradědečka, albánského herce v rakouských filmech a divadlech, Alexandera Moissiho.
V osmi letech začal chodit do anglické internátní školy. Když mu bylo 12 let, přešel na americkou střední školu. Poté 2 roky navštěvoval hudební školu a k tomu hodiny herectví. Ve filmu začal hrát už od dětství.
Gedeon je rozvedený. Má dceru, která se jmenuje Gioia Filomena a narodila se v roce 2004.

Filmografie

2020Blutige Anfänger
2019Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2018Ronny & Klaid, Nightfall, Sauerkrautkoma
2017Der Bergdoktor, Rhein-Lahn Krimi: Jammertal, Schneeflöckchen, Um Himmels Willen
2016Lída Baarová, Titanium White, Plan B: Scheiß auf Plan A, The Key
2015Liebe, Diebe, Diamanten, Shades of Truth, Sfida al cielo - La narcotici 2
2014Rosamunde Pilcher, Unknown Heart, Tränen der Sextner Dolomiten, Gefällt Mir
2013Notruf Hafenkante, Inga Lindström, Ohne Gnade, Kokowääh 2
2012Ludwig II
2011Wunderkinder, Bridges, Caccia al re - La narcotici
2010Inga Lindström
2009So ein Schlamassel, Hanebný pancharti
2008Märzmelodie
2006Poslední vlak, Goldene Zeiten
2005Der Todestunnel - Nur die Wahrheit zählt, SOKO Leipzig, Utta Danella
2004Der Vater meines Sohnes, Der Wunschbaum
2003Das bisschen Haushalt, Yu
2002We'll Meet Again, Zwei Affären und eine Hochzeit, Superfire
1998The Brylcreem Boys, Gefährliche Lust - Ein Mann in Versuchung, 2 Männer, 2 Frauen - 4 Probleme!?
1997Magenta
1996SOKO München, Polizeiruf 110, Das Traumschiff, Wem gehört Tobias?
1995Ein Fall für zwei, Komisař Rex, La piovra 7 - Indagine sulla morte del commissario Cattani
1994The Necklace, Verliebt, verlobt, verheiratet, Affären, Der König
1993Mein Mann ist mein Hobby, Abgeschminkt!, Sommerliebe
1992Náhrdelník, Kleine Haie
1990Sekt oder Selters, Šípková Růženka, Drehort Pfarrhaus
1989Forsthaus Falkenau, Zwei Frauen
1988Der Passagier - Welcome to Germany, Der Fahnder
1987Leere Welt
1983Wagen 106, Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen
1982Blut und Ehre: Jugend unter Hitler
1981Und ab geht die Post, Tante Maria
2007 – 2008Kobra 11
1998 – 2001Komisař Rex
1990 – 1991The New Adventures of Black Beauty
Informace a filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider