logo webu

Postavy » Komisaři » Chris Ritter



Postava (Chris Ritter)

Gedeon Burkhard

Základní informace

řada11, 12
první dílNa život a na smrt
poslední dílMezi nepřáteli
natočeno22 dílů
funkcevrchní komisař
parťáciSemir Gerkhan
šéfováAnna Engelhardt
služební vůzMercedes-Benz, typ CLK 320
Mercedes-Benz, typ C 350

Herec (Gedeon Burkhard)

Gedeon Burkhard se narodil 3. července 1969 v Mnichově (Bavorsko). Měří 178 cm.
Pochází z bilingvální herecké rodiny (angličtina, němčina). Jeho matkou je Elisabeth von Molo. Má i slavného pradědečka, albánského herce v rakouských filmech a divadlech, Alexandera Moissiho.
V osmi letech začal chodit do anglické internátní školy. Když mu bylo 12 let, přešel na americkou střední školu. Poté 2 roky navštěvoval hudební školu a k tomu hodiny herectví. Ve filmu začal hrát už od dětství.
Gedeon je rozvedený. Má dceru, která se jmenuje Gioia Filomena a narodila se v roce 2004.

Filmografie

2020Blutige Anfänger
2019Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2018Nightfall, Sauerkrautkoma, Ronny & Klaid
2017Der Bergdoktor, Um Himmels Willen, Rhein-Lahn Krimi: Jammertal, Schneeflöckchen
2016The Key, Titanium White, Plan B: Scheiß auf Plan A, Lída Baarová
2015Liebe, Diebe, Diamanten, Shades of Truth, Sfida al cielo - La narcotici 2
2014Rosamunde Pilcher, Unknown Heart, Tränen der Sextner Dolomiten, Gefällt Mir
2013Inga Lindström, Ohne Gnade, Notruf Hafenkante, Kokowääh 2
2012Ludwig II
2011Wunderkinder, Caccia al re - La narcotici, Bridges
2010Inga Lindström
2009Hanebný pancharti, So ein Schlamassel
2008Märzmelodie
2006Goldene Zeiten, Poslední vlak
2005SOKO Leipzig, Utta Danella, Der Todestunnel - Nur die Wahrheit zählt
2004Der Vater meines Sohnes, Der Wunschbaum
2003Das bisschen Haushalt, Yu
2002Zwei Affären und eine Hochzeit, We'll Meet Again, Superfire
19982 Männer, 2 Frauen - 4 Probleme!?, Gefährliche Lust - Ein Mann in Versuchung, The Brylcreem Boys
1997Magenta
1996Polizeiruf 110, Wem gehört Tobias?, SOKO München, Das Traumschiff
1995La piovra 7 - Indagine sulla morte del commissario Cattani, Komisař Rex, Ein Fall für zwei
1994The Necklace, Der König, Affären, Verliebt, verlobt, verheiratet
1993Sommerliebe, Mein Mann ist mein Hobby, Abgeschminkt!
1992Náhrdelník, Kleine Haie
1990Sekt oder Selters, Drehort Pfarrhaus, Šípková Růženka
1989Zwei Frauen, Forsthaus Falkenau
1988Der Passagier - Welcome to Germany, Der Fahnder
1987Leere Welt
1983Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen, Wagen 106
1982Blut und Ehre: Jugend unter Hitler
1981Und ab geht die Post, Tante Maria
2007 – 2008Kobra 11
1998 – 2001Komisař Rex
1990 – 1991The New Adventures of Black Beauty
Informace a filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider