logo webu

Postavy » Sekretářky » Andrea Schäfer



Postava (Andrea Schäfer)

Carina Nicolette Wiese

Základní informace

řada02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
první dílSrážka
natočeno195 dílů
funkcesekretářka
šéfováAnna Engelhardt
vztahmanželka Semira - 8. - 18. řada, podruhé 22. řada

V kterých dílech nehrála ve funkci sekretářky

řadanázev dílu
04Mat
08Svědkyně

V kterých dílech hrála po mateřské dovolené

řadanázev dílu
11V nejlepším úmyslu, Státní návladní
12Infarkt, Město v ohrožení, Mezi nepřáteli
13Na vlastní pěst, Na konci mládí, Osobní strážce, Okno, Sebevražedné komando
14Konec světa, Bratrská láska, Kóma
1672 hodin strachu, Turbo & Tacho se vrací, Štvaná zvěř
17Anděl smrti, Obchod s dětmi, Chůva k pohledání, Ztracený přítel, Smrtelná volba
18Zmrtvýchvstání, Velký návrat, Princezna, Divoká zvířata, Osamělé rozhodnutí, Revoluce, Rodinná oslava, Superlak, 1983, Kdo s koho, Mrtví se nevracejí
19Temná strana, Akta Stiller, Poslední noc, Skok, Bez milosti, Strach, Kde je Semir?, Den zúčtování
20Krevní msta, Větrná harfa, Kobro, je to na vás!, Přes mrtvoly, Triky, Válečná kořist, Na špatné straně
21Šéfová, Srdečné pozdravy z Moskvy, Jízda o život, Otcovské radosti, Operace Midas, Poplach na nudistické pláži, Rukojmí, Královrah
22Na východ od ráje, Pro lásku všechno, Mezi bratry, Ať žije Bollywood, Hackerka, Hrdina z ulice, Školní výlet
23Za 5 minut 12, Bomby, kam se podíváš, Dámská jízda, Mezi životem a smrtí, Seznam
24Všechno nejlepší k narozeninám

Herečka (Carina Nicolette Wiese)

Carina Nicolette Wiese se narodila 26. 2. 1970 v Drážďanech v NDR. Měří 168 cm.
V dětství hrála v mládežnickém divadle v Pirně. Absolvovala školení kvalifikované pracovnice s oblečením. Vystudovala večerní školu malířství / grafického designu na Akademii umění v Drážďanech, protože chtěla být kostýmní výtvarnice. Později studovala herectví na vysoké škole Hanse Otta v Lipsku. V letech 1991-1993 byla v angažmá v lipském "Hereckém domě" a dalších scénách. Po absolutoriu hrála např. v drážďanském Divadle komedie nebo berlínském Zámeckém divadle.
Mluví německy, anglicky a rusky. K jejím zálibám patří jízda na koních a bruslích. Ráda hraje tenis, šermuje, lyžuje. Věnuje se plavání, józe a ovládá jazz tanec. Výborně zpívá, může se pochlubit čistým mezzosopránem.
Se svým dlouholetým partnerem Svenem vlastní farmu v Uckermarku. V roce 1992 se jim narodil syn Samuel.

Filmografie

2020Deutschland 89, Dark, Místo činu, Die verlorene Tochter, Der Kriminalist
2019Dark
2018Deutschland 86, Das schweigende Klassenzimmer, Polizeiruf 110
2017Dengler, Marie Brand und das ewige Wettrennen
2016Ein Fall von Liebe, Zwei Leben. Eine Hoffnung.
2015Deutschland 83, Místo činu
2014SOKO Köln, SOKO Wismar
2013Notruf Hafenkante, SOKO Leipzig, The Book Thief
2012Letzte Spur Berlin, Místo činu, Wir wollten aufs Meer
2011Der Kriminalist
2010SOKO Wismar, Satte Farben vor Schwarz, 3
2009Der Kriminalist, Nur für einen Augenblick, Alle Anderen, Phantomschmerz, Effi Briest
2008SOKO Leipzig
2007Die Rosenheim-Cops, Max Minsky und ich
2006Die Wolke, SOKO Wismar
2005KussKuss - Dein Glück gehört mir
2002Schicht
1998Der Clown
1997Duell zu dritt
1996Die Drei
1995A.S.
1992Hier und Jetzt
2019 – ?SOKO Leipzig
2003 – 2005Kobra 11: Nasazení týmu 2
2001 – 2003Der Ermittler
1997 – ?Kobra 11
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2020, design Quickspider