Kobra11.eu » Postavy » Komisaři » Vicky Reisinger
logo webu

Postavy » Komisaři » Vicky Reisinger



Postava (Vicky Reisinger)

Pia Stutzenstein

Základní informace

řada25
první dílTen nový
natočeno6 dílů
funkcekomisařka
parťákSemir Gerkhan
šéfRoman Kramer

Herečka (Pia Stutzenstein)

Pia se narodila 14. března 1989 v Cáchách (Severní Porýní-Vestfálsko). Vyrůstala v Nideggenu a nyní žije v Kolíně nad Rýnem. Měří 170 cm.

V letech 2012 – 2016 studovala dramatickou školu Theaterakademie v Kolíně nad Rýnem. V roce 2016 Pia obdržela cenu publika za The Troy Agony na Parallelworlds Baranavichy v Bělorusko. O rok později byla za Comedy Rocket nominována na cenu Golden Camera Digital Award v kategorii komedie.

Filmografie

2020Heldt, Die Kanzlei, Dunkelstadt
2019The Collini Case, Rate Your Date, Einsteinovy záhady, Das Traumschiff
2017Comedy Rocket, Wishlist
2016Comedy Rocket, El olivo
2015Frau ohne Liebe, Comedy Rocket
201017 Senkrecht
2020 – ?Kobra 11
text z http://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider