logo webu

Postavy » Sekretářky » Regina Christmann


Postava (Regina Christmann)

Nina Weniger

Základní informace

řada02
první dílNalezenec
poslední dílAtentát
natočeno5 dílů
funkcesekretářka
šéfováKatharina Lamprecht

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
02Ztracená dcera

Herečka (Nina Weniger)

Nina Weniger se narodila 1. prosince 1968 ve Frankfurtu nad Mohanem. Měří 165 cm.
Pochází z herecké rodiny. Matka je Monika Hessenberg (* 1943) a otec je Wolfram Weniger (* 1940) a tak i Nina vystudovala herectví na Akademii múzických umění v Hannoveru.
Hrála v divadle Kampnagel-Fabrik, Schauspielhaus Hamburg v Hamburku, Schauspielhaus Zürich v Curychu a Schaubühne am Lehniner Platz v Berlíně.
Kromě herečky je také moderátorka a modelka. Ve volné chvíli zpívá (soprán), hraje na klavír nebo jezdí na koni. Nina také ovládá balet, argentinské tango a věnuje se józe. Mluví německy (mateřský jazyk), anglicky (plynně), švédsky (na úrovni mateřského jazyka), islandsky (plynně) a hessensky. Žije v Berlíně.

Filmografie

Herečka

2015Rote Rosen
2014bestefreunde
2012Unser Charly
2011Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische
201012 Jahre (vypravěčka), Das Glück ist eine Katze
2009Über den Tod hinaus, Notruf Hafenkante, Résiste - Aufstand der Praktikanten
2008In aller Freundschaft, Bella Block
2007Drei teuflisch starke Frauen - Die Zerreißprobe, Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath, Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile, Drei Schlafzimmer
2006Dvojí nasazení, Kein Platz für Gerold (hlas), Der Aufreißer, SOKO Wismar
2005Bettgeflüster & Babyglück, SOKO Leipzig, Stubbe - Von Fall zu Fall, Er sagt, sie sagt, In aller Freundschaft
2004Die Rettungsflieger, Scheidungsopfer Mann, Am Ende des Tages, Tausendmal berührt
2003Sie haben Knut, Familienkreise, Der Ermittler, Der kleine Mönch
2002Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns...
2001Mein langsames Leben, Die Cleveren
2000Herzschlag - Das Ärzteteam Nord, St. Angela, Jan-Yusuf
1999Zwei Männer am Herd, Drei mit Herz
1998Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle
1997Die Gang, Rosamunde Pilcher, Kobra 11
19962 1/2 Minuten, Dvojí nasazení, Bruder Esel
1995Kommt Mausi raus?!, Zwei Männer und die Frauen
1993Ein unmöglicher Lehrer
1992Unser Lehrer Doktor Specht
2005 – 2006Hallo Robbie!
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider