Kobra11.eu » Postavy » Sekretářky » Regina Christmann
logo webu

Postavy » Sekretářky » Regina Christmann



Postava (Regina Christmann)

Nina Weniger

Základní informace

řada02
první dílNalezenec
poslední dílAtentát
natočeno5 dílů
funkcesekretářka
šéfováKatharina Lamprecht

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
02Ztracená dcera

Herečka (Nina Weniger)

Nina Weniger se narodila 1. prosince 1968 ve Frankfurtu nad Mohanem. Měří 165 cm.
Pochází z herecké rodiny. Matka je Monika Hessenberg (* 1943) a otec je Wolfram Weniger (* 1940) a tak i Nina vystudovala herectví na Akademii múzických umění v Hannoveru.
Hrála v divadle Kampnagel-Fabrik, Schauspielhaus Hamburg v Hamburku, Schauspielhaus Zürich v Curychu a Schaubühne am Lehniner Platz v Berlíně.
Kromě herečky je také moderátorka a modelka. Ve volné chvíli zpívá (soprán), hraje na klavír nebo jezdí na koni. Nina také ovládá balet, argentinské tango a věnuje se józe. Mluví německy (mateřský jazyk), anglicky (plynně), švédsky (na úrovni mateřského jazyka), islandsky (plynně) a hessensky. Žije v Berlíně.

Filmografie

2018Familie Dr. Kleist, Wenn Fliegen träumen
2017Dark
2016Alles Klara
2015Rote Rosen
2014Festes Froh, bestefreunde, Kram, Pappa
2012Unser Charly
2011Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische
2010Das Glück ist eine Katze, 12 Jahre (vypravěčka)
2009Über den Tod hinaus, Résiste - Aufstand der Praktikanten, Notruf Hafenkante
2008In aller Freundschaft, Bella Block
2007Drei Schlafzimmer, Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile, Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath, Drei teuflisch starke Frauen - Die Zerreißprobe
2006SOKO Wismar, Dvojí nasazení, Kein Platz für Gerold (hlas), Der Aufreißer
2005Er sagt, sie sagt, SOKO Leipzig, In aller Freundschaft, Stubbe - Von Fall zu Fall, Bettgeflüster & Babyglück
2004Am Ende des Tages, Die Rettungsflieger, Tausendmal berührt, Scheidungsopfer Mann
2003Familienkreise, Der Ermittler, Sie haben Knut, Der kleine Mönch
2002Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns...
2001Mein langsames Leben, Místo činu, Die Cleveren
2000St. Angela, Jan-Yusuf, Herzschlag - Das Ärzteteam Nord
1999Drei mit Herz, Zwei Männer am Herd
1998Místo činu, Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle
1997Rosamunde Pilcher, Die Gang, Kobra 11
19962 1/2 Minuten, Bruder Esel, Dvojí nasazení
1995Kommt Mausi raus?!, Zwei Männer und die Frauen
1993Ein unmöglicher Lehrer
1992Unser Lehrer Doktor Specht
2005 – 2006Hallo Robbie!
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/

admin@kobra11.eu
2007 — 2021, design Quickspider