logo webu

Postavy » Sekretářky » Regina Christmann


Postava (Regina Christmann)

Nina Weniger

Základní informace

řada02
první dílNalezenec
poslední dílAtentát
natočeno5 dílů
funkcesekretářka
šéfováKatharina Lamprecht

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
02Ztracená dcera

Herečka (Nina Weniger)

Nina Weniger se narodila 1. prosince 1968 ve Frankfurtu nad Mohanem. Měří 165 cm.
Pochází z herecké rodiny. Matka je Monika Hessenberg (* 1943) a otec je Wolfram Weniger (* 1940) a tak i Nina vystudovala herectví na Akademii múzických umění v Hannoveru.
Hrála v divadle Kampnagel-Fabrik, Schauspielhaus Hamburg v Hamburku, Schauspielhaus Zürich v Curychu a Schaubühne am Lehniner Platz v Berlíně.
Kromě herečky je také moderátorka a modelka. Ve volné chvíli zpívá (soprán), hraje na klavír nebo jezdí na koni. Nina také ovládá balet, argentinské tango a věnuje se józe. Mluví německy (mateřský jazyk), anglicky (plynně), švédsky (na úrovni mateřského jazyka), islandsky (plynně) a hessensky. Žije v Berlíně.

Filmografie

Herečka

2015Rote Rosen
2014bestefreunde
2012Unser Charly
2011Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische
201012 Jahre (vypravěčka), Das Glück ist eine Katze
2009Notruf Hafenkante, Résiste - Aufstand der Praktikanten, Über den Tod hinaus
2008In aller Freundschaft, Bella Block
2007Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile, Drei Schlafzimmer, Drei teuflisch starke Frauen - Die Zerreißprobe, Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath
2006Der Aufreißer, SOKO Wismar, Dvojí nasazení, Kein Platz für Gerold (hlas)
2005Er sagt, sie sagt, In aller Freundschaft, SOKO Leipzig, Stubbe - Von Fall zu Fall, Bettgeflüster & Babyglück
2004Tausendmal berührt, Am Ende des Tages, Die Rettungsflieger, Scheidungsopfer Mann
2003Sie haben Knut, Familienkreise, Der Ermittler, Der kleine Mönch
2002Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns...
2001Die Cleveren, Mein langsames Leben
2000Jan-Yusuf, Herzschlag - Das Ärzteteam Nord, St. Angela
1999Zwei Männer am Herd, Drei mit Herz
1998Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle
1997Kobra 11, Die Gang, Rosamunde Pilcher
1996Dvojí nasazení, 2 1/2 Minuten, Bruder Esel
1995Kommt Mausi raus?!, Zwei Männer und die Frauen
1993Ein unmöglicher Lehrer
1992Unser Lehrer Doktor Specht
2005 – 2006Hallo Robbie!
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2018, design Quickspider